Nyt Aspekt online – for medlemmer

Nyt Aspekt online
– for medlemmer

LÆS

PÅ FARTEN

LYT

NÅR DU VIL

INTERVIEWS

TAG OS MED

 

WEBINARER

HVOR DU VIL

Hvis du er her i vores særlige medlemsafdeling for første gang, skal du for at komme videre først oprettes som medlem. Til det skal du bruge dit medlemsnummer. Kig på det papir med dit navn og adresse, der hver gang ligger i plastikomslaget sammen med Nyt Aspekt. Dit medlemsnummer står i øverste venstre hjørne på linje 2 – det er et nicifret tal, der begynder med 670. Har du modtaget et indbetalingskort, står det også der.
Hvis du ikke lige har fået gemt ovenstående papir med dit medlemsnummer, er du velkommen til at skrive en mail til os, så finder vi dit medlemsnummer for dig.
Skriv mail til: medlemsnummer@nytaspekt.dk med dit navn og adresse.
Forvent at der går nogle dage før vi vender tilbage. 

Når du er registreret, kan du vælge dit personlige brugernavn og password, som du fremover bruger til alle Nyt Aspekts onlineaktiviteter. Start din registrering med at klikke på et af ovenstående billeder.
Rigtig god fornøjelse med vores online medlemsservice.

En gave til dig fra Nyt Aspekt online

Det kræver ikke brugernavn og password at læse eller lytte til Nyt Aspekts Fri-eksemplar. Her får du en forsmag på, hvad du kan forvente som medlem og læser af Nyt Aspekt.
Frieksemplaret indeholder udvalgte artikler fra tidligere numre. Klik på forsiden og læs her og nu online. Eller klik i den lilla bjælke nedenfor og lyt til artiklerne.


Vi har også en trykt udgave af Fri-eksemplaret, som vi deler gratis ud på messer rundt omkring i Danmark.
Du kan hjælpe os med at dele det ud, hvis du har et netværk, som interesserer sig for vores emner. Har du en klinik, er du rådgiver, foredragsholder eller kursusleder, er det oplagt at have magasinet liggende som en “gave” til dine klienter eller kursusdeltagere.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Fri-eksemplarets artikler:

* Læs om hoppen Svala, som var en stor udfordring for alle, men en klagskål kaldte hende tilbage til et godt liv.

* Eller hvad med at fordybe dig i: Hvordan kan vi mestre kaotiske tider?

* 100 % karma – Karmaloven er en åndelig naturlov, som styrer alle vores livsprocesser. Forstår du den fuldt ud?

* Ildengle viser vej: To danskere har skabt et sæt smukke ildenglekort med tekster, du kan bruge til meditation, inspiration eller støtte.

* Du får også en lille gyserhistorie om en afdød, som gennem en clairvoyant fortæller, hvem der myrdede hende. Det blev bekræftet, og morderen sidder bag tremmer!

* Mister du livsglæden i din søgen efter meningen med livet? Læs artiklen “Livets ufattelige lethed”.

Lyt dig til mere spirituel viden

Få alle artiklerne i Fri-eksemplaret som podcasts her