Skip to content

nyt aspekts medarbejdere

nyt aspekts medarbejdere

Vi leverer Danmarks ældste og
største spirituelle magasin til dig!

Vi leverer Danmarks ældste og
største spirituelle magasin til dig!

Vores målsætning er hver gang at skabe Danmarks bedste spirituelle magasin

Vores målsætning er hver gang at skabe Danmarks bedste spirituelle magasin

Teamet bag Nyt Aspekt
Stifter, ansvarshavende redaktør og formand for Foreningen Nyt Aspekt
Steen Landsy
steen@nytaspekt.dk

Tænk engang! 5. maj 1968 stiftede jeg sammen med nogle skolekammerater den forening, som står bag Nyt Aspekt & Guiden.
I over 30 år arbejdede jeg som frivillig, fordi jeg ikke kunne lade være.
Oplysning og information via undervisning i Kosmos Center, foredrag, udstillinger, magasin, studiekredse og optræden i tv, radio og paneldiskussioner over hele landet har været mit arbejde, og stadig den dag i dag glæder jeg mig over, at tusinder får gode impulser til deres spirituelle udvikling.
Tænk engang! I 2023 har jeg og Nyt Aspekt været i gang i 55 år.

Formidling – det er det centrale ord for mig. Formidling af nogle af de tanker, indsigter og positive aspekter, som kan være med til at skabe et bedre liv for den enkelte såvel som for vores verden. Jeg bidrager, så godt jeg kan.
Jeg startede som frivillig på Nyt Aspekt i 1982. Snart vidste jeg, at jeg havde fundet det, mit hjerte brændte for, og jeg lagde mit ”borgerlige” erhverv (dyrlæge) bag mig. Det valg har jeg aldrig fortrudt.
Mit livssyn er baseret på åndsvidenskab og holistisk sundhed.

Teamet bag Nyt Aspekt
Chefredaktør og bestyrelsesmedlem i Foreningen Nyt Aspekt
Iben Gaarde-Nissen
iben@nytaspekt.dk
Nanna Tofte, besk
Annoncekonsulent Nanna Tofte
tlf. 23 66 74 75 (13-16)
guiden@nytaspekt.dk

I 2021 begyndte jeg som freelance annoncekonsulent på Guiden.
Jeg er glad for at arbejde med annoncerne og for den personlige kontakt til annoncørerne.

I mit øvrige liv er jeg coach og yoga- og mindfulnessinstruktør og underviser hold + giver 1:1 sessioner. Jeg er passioneret omkring at bidrage til andres trivsel, og det bedste jeg ved er at puste liv i de forandringsprocesser, der ligger på lager i menneskers indre. Vi har alle muligheden for at blomstre på vores egen helt særlige måde.

Min arbejdsmæssige fortid er indenfor design og undervisning.

Jeg har været ansat på Nyt Aspekt siden februar 2016. Mine opgaver er dels at assistere Iben med praktiske opgaver på redaktionen, dels at implementere brugen af de sociale medier samt at få Nyt Aspekts hjemmeside til at blive et levende og spændende sted at besøge. Jeg filmer og klipper også videoerne til Nyt Aspekts Facebook-gruppe og -side. Jeg kan godt lide udfordringer og får nemt nye ideer – det påvirker min hverdag i redaktionen, hvor de ofte må lægge øre til.
Jeg mødte Ufo Aspekt (i dag Nyt Aspekt) i 1977, hvor jeg kom ind i ufobevægelsen. Det blev startskuddet til min interesse for de spirituelle emner.

 

Teamet bag Nyt Aspekt
Redaktionsassistent og projektmedarbejder
Steen Krarup
skr@nytaspekt.dk
Teamet bag Nyt Aspekt
Bogholder og IT-ansvarlig
Kurt Lilja
lilja@nytaspekt.dk

Jeg har været med i ca. 10 år. Startede som ekstern IT-konsulent et par år, blev så ansat som IT-ansvarlig og senere som bogholder. Jeg kom i kontakt med Nyt Aspekt via Kosmos Center, hvor jeg deltog i mange af kurserne.
Er glad for at arbejde her på magasinet, både for den familiære atmosfære, men også for at være en del af det team, der formidler information om, hvad der sker i det alternative Danmark og i resten af verden!

Jeg har været med siden starten i 1968 og har dermed i 2018 arbejdet frivilligt for foreningen i 50 år. Jeg tager mig af årsregnskab, lønninger og alle økonomiske forhold, da mit erhvervsarbejde er at være revisor. Jeg har gennem årene været med til foredrag og udstillingsturnéer, knoklet med at sætte utallige foreningslokaler i stand og sågar været trykkeriarbejder i vores eget lille offsettrykkeri.
Jeg er ikke med i det daglige arbejde, men gennem bestyrelsesarbejdet og den økonomiske indsigt på dette område er jeg med til at forme vejen for det vigtige informationsarbejde, som Foreningen Nyt Aspekt repræsenterer.

Teamet bag Nyt Aspekt
Kasserer og bestyrelsesmedlem i Foreningen Nyt Aspekt
Henning Bech Frederiksen
henning@nytaspekt.dk

DE UUNDVÆRLIGE

Frivillige har altid været et vigtigt element hos Nyt Aspekt. Vi har gennem alle årene været beriget med mange frivillige. De kommer – typisk en gang om ugen – og giver os deres tid, kræfter og evner, fordi de synes, det er vigtigt at bidrage til en sag, de kan stå inde for. Uden deres hjælp ville de ansatte få rigtig svært ved at nå det hele!

Hvis du tænker, det kunne være noget for dig, så skriv en mail til redaktionen@nytspekt.dk eller ring 35 86 86 70 og fortæl lidt om dig selv, og hvad du evt. kunne bidrage med.

Vi har det sjovt samtidigt med, at vi har travlt. Når passionerede mennesker mødes, sker der hele tiden noget.

Eksterne medarbejdere er dem, som fx læser de udenlandske blade, Nyt Aspekt abonnerer på, oversætter, anmelder eller skriver korte nyheder. Desuden har vi freelancejournalister og andre, som skriver artikler eller tager ud og laver interviews.

DE UUNDVÆRLIGE

Frivillige har altid været et vigtigt element hos Nyt Aspekt. Vi har gennem alle årene været beriget med mange frivillige. De kommer – typisk en gang om ugen – og giver os deres tid, kræfter og evner, fordi de synes, det er vigtigt at bidrage til en sag, de kan stå inde for. Uden deres hjælp ville de ansatte få rigtig svært ved at nå det hele!

Hvis du tænker, det kunne være noget for dig, så skriv en mail til redaktionen@nytspekt.dk eller ring 35 86 86 70 og fortæl lidt om dig selv, og hvad du evt. kunne bidrage med.

Vi har det sjovt samtidigt med, at vi har travlt. Når passionerede mennesker mødes, sker der hele tiden noget.

Eksterne medarbejdere er dem, som fx læser de udenlandske blade, Nyt Aspekt abonnerer på, oversætter, anmelder eller skriver korte nyheder. Desuden har vi freelancejournalister og andre, som skriver artikler eller tager ud og laver interviews.