Skip to content

EN TUR NED AD MEMORY LANE

I vores opgang har vi “tapetseret” væggene med
de 348 forsider fra de 50 år.
 
Lørdag d. 5. maj 2018 havde vi inviteret tidligere ansatte, frivillige og samarbejdspartnere til Foreningen Nyt Aspekts 50 års jubilæum. I 1968 blev Frederiksberg UFO Studiekreds stiftet. Vi vil gerne takke samtlige fremmødte for en dejlig, hyggelig og underholdende dag med masser af grin og gode historier fra gamle dage.

 

 

 

 

Tidligere ansatte, frivillige og venner af “huset” – der blev talt om “gamle dage”.


Yngste deltager, sammen med mor.


Steen Landsy berettede om og viste billeder fra Foreningen Nyt Aspekts 50 års historie.


Vi fik mange fine gaver, inklusiv flere donationer.


Nils Adrian Espersen stod for dejlig afslappende baggrundsmusik og et 20 minutters fantastisk musikalsk show.

   
Alle gæsterne havde lidt kage med, og der var et stort og lækkert udvalg.


Vores samarbejdspartner MailMak, som står for vores medlemsservice, var kommet helt fra Pandrup, Nordjylland.


Steen Landsy fik overrakt en medalje for 50 års tro tjeneste.


Hyggen fortsatte hele eftermiddagen.

En kort film med stemningsindtryk fra en skøn dag:

Steen Landsy underholder med Foreningens aktiviteter gennem 50 år:

Bemærk – oplægget starter 2.34 minutter inde.
Varighed ca. 46 minutter.

Hilsener på dagen:

Stort tillykke med jubilæet – der er ikke mange, der “holder” så længe og stadig er i fin form – FLOT. Tak for et langvarigt og givende samarbejde.
🙂 Kærlig hilsen DanInfo Messerne

Gæve folk, stort tillykke – undskyld jeg ikke kan komme, men I bor i mit hjerte! Nyt Aspekt er et meget flot input, et nødvendigt input for et spirituelt Danmark! Tak for dit kæmpe arbejde Steen og tak til de dygtige medarbejdere der altid har været omkring dig – godt I findes og bliver ved.
Solvognen i Odense

Fantastiske 50 år. Pionerarbejde – på alle planer.
(fra en tidligere ansat)

Kære skønne, herlige Nye Aspekter! Kæmpe stort tillykke med den STORE jubilæumsfejring, som er helt enestående og smuk! Ganske få initiativer af denne art har så meget “tid” på bagen. I er jo i liga med Findhorn, for Søren da! TAK for invitationen! Jeg har ikke mulighed for at deltage, men vil ikke lade det være usagt, hvor værdsat jeres indsats har været og er. Nyt Aspekt er gammelt og evigt ungt – og I har virkelig gjort en forskel i det danske, spirituelle landskab. Jeg sender jer de varmeste lykønskninger, med STOR tak for alt det I har bragt fra min hånd. Det er en glæde at have bidraget betragteligt, og jeg ønsker for jer at fejringen vil være SKØN på alle måder! De kærligste hilsener,
(fra en spirituel lærer og skribent)

Tusind tak for en dejlig dag og ikke mindst fordi vi måtte deltage. Endnu en gang tillykke med de første 50 år, vi glæder os til de næste 50. De kærligste hilsner med held og lykke for fremtiden ønskes af
MailMak A/S

Hjertelig tak for en herlig eftermiddag. Hvor har I været flittige, modige og vedholdende! Mønsterværdigt. Må de næste mange år være med jer.
(fra en ekstern redaktionel medarbejder)

Hjertelig tillykke med 50 års jubilæum. Flot! Tusind tak for en rigtig dejlig dag. De varmeste hilsener,
Bog & Mystik

Kære alle på Nyt Aspekt. Jeg er desværre forhindret i at komme til jubilæum den 5. maj, men sender mine bedste ønsker og gratulationer. I har haft en væsentlig betydning for højnelsen af bevidstheden herhjemme, og I skal have stor tak for jeres vedholdenhed, jeres store arbejde og for jeres åbne og udogmatiske indstilling.
(fra en spirituel lærer og skribent)

Hils alle fra mig, og send mine varmeste lykønskninger til hele NA-gruppen J Det er en kæmpe indsats at sende et spændende magasin på gaden i 50 år, så hip-hurra for de stærke kræfter der er i og med os! Jeg håber, I får en fantastisk dag 🙂 Mange kærlige kram til alle jer skønne mennesker.
(fra en ekstern redaktionel medarbejder)

Mange tak for invitationen! Allerførst HJERTELIG TIL LYKKE MED DE 50 ÅR og alle de gode aktiviteter, Nyt Aspekt har stået for i SÅ mange år! Desværre kan jeg ikke komme til receptionen. I må hilse alle de gode folk, med de bedste ønsker for dagen og fremtiden! Kærlige hilsner,
(fra en tidligere ansat)

redtube
tikhub.pro mamilos grandes.