Seneste Leder – Nyt Aspekt nr. 4-2018

Kære medlem af Foreningen Nyt Aspekt!

Leder Nyt Aspekt oktober 2018:

 

Verden går vores vej …

Lyset vinder frem – og du gør en forskel!

Vores vej er en livsindstilling af ånd, liv, helhed og kærlighed!
Og selvom udviklingen går i bølger, og mørket pludselig vælter frem og får vores store opmærksomhed, fordi vi er så led og ked af det, så skyldes det alt sammen lysets fremgang.
Faktisk er der fremgang i personlig udvikling, der er færre voldelige tanker og handlinger, flere bæredygtige tanker og ideer, flere mennesker med god vilje – og dermed en generel positiv udvikling. Lad os huske det!
Lad os derfor mødes om de positive, spirituelle helhedstanker – og lad os handle så godt vi kan i vores hverdag hen imod dét, vi så udmærket godt ved er det kloge, hensigtsmæssige og kærlige!
Fællesskab – næsten et fyord i vores tid. Men reelt findes der sådan set kun fællesskaber, der lever sammen på denne smukke klode.
Nyt Aspekt har igennem 50 år formidlet tanker og ideer for at vise aspekter af det spirituelle verdensbillede. Vi har givet spalteplads til utallige mennesker, filosofier og behandlingsformer, fordi vi faktisk mener, at alle indgår i et spirituelt fællesskab.
Et fællesskab består af dig og mig og alle de andre … Vær derfor med til at styrke fællesskabet!

 

Vil du ”give en hånd”?
Vi vil gerne have flere med i dette fællesskab. Her kan du spille en rolle:
Hvis du ”giver en hånd” med at finde en ny læser, forlænger vi til gengæld dit medlemskab med ét Nyt Aspekt! (Værdi 93,75 kr.) Sådan gør du:

1) Fortæl dit netværk – venner, familie, kollegaer – hvorfor du læser Nyt Aspekt, og fortæl dem om vores supergode tilbud til NYE læsere:
Prøv Nyt Aspekt i et år (4 numre) for kun 100 kr.! Bestil via www.nytaspekt.dk (dankort eller mobilepay).

2) Eller mail dem en lille info-fil med vores tilbud. Vi har gjort det nemt for dig: hent den på www.nytaspekt.dk/info-fil

Så snart din ven har betalt, forlænger vi dit medlemskab med ét magasin, dvs. udskyder din næste betaling med tre måneder.
For hver ny læser, du bringer ind i fællesskabet, forlænger vi dit medlemskab med ét magasin.
NB: Du opnår kun din fordel, når din ven tilmelder sig via dette link: www.nytaspekt.dk/findenny

Vi er her for hinanden! Det er i dag vigtigere end nogensinde. Så hvorfor ikke gribe denne mulighed?

Tak for din indsats.
Kærlig hilsen fra os på Nyt Aspekt,

Steen Landsy
Ansvh. red.