Seneste Leder – Nyt Aspekt nr. 1-2019

Det virker!

Lykken er at få beviser for det, vi godt ved i forvejen.

Du kender det … Jeg kender det … Med en viden om vigtigheden af at ændre vores bevidsthed og vores handlinger står vi dér og kan konstatere, at det er svært at få det gjort – selvom vi udmærket ved, at det er fornuftigt. At afsætte bare lidt tid til vores daglige bevidsthedsdisciplin synes at være såååå svært.
     For nylig så jeg en tv-udsendelse om en engelsk undersøgelse, som sætter vores mangel på disciplin på spidsen og underbygger alt, hvad der i århundreder er sagt og skrevet om personlig udvikling gennem opmærksomhed!
     En person er lettere depressiv, negativ og sådan grundlæggende surmulende i hverdagen. Han kommer med i et forsøg, hvor han i syv uger skal se på smilende ansigter på en skærm og desuden meditere på sit åndedræt i 15-20 minutter – begge dele hver dag.
     Man måler på forhånd hans hjerneaktivitet. I dag er man i stand til at skelne mellem negative/depressive og positive/glade energier, og det viser sig, at han tydeligt bruger de mere ”negative” hjerneceller/områder i hjernen til at udtrykke sin sindstilstand.
     Han tror ikke en pind på, at syv uger kan gøre en forskel. Men han mærker klart – dog først efter seks uger – at der sker en gradvis forandring. Han er faktisk mere positiv og ser ikke så mørkt på livet mere. Nu er han så særdeles spændt på, om videnskaben kan påvise en forandring, eller om det bare er noget, han bilder sig ind.
     Voila! Hjernescanningen efter forløbet viser klart, at han nu overvejende benytter sig af de ”positive” hjerneceller/områder i hjernen i sin dagligdag. Beviset er soleklart – efter kun syv ugers investering i blot en halv time hver dag.
     SUK – hvor har vi hørt igen og igen, at det nytter noget at gøre noget – bare lidt hver dag. Men lad os glædes over, at man nu kan ”se” bevidsthedsforandringen rent fysisk i hjernen. Det kan da kun øge vores motivation, ikke?
     Og lad os så kigge lidt på vores nytårsforsætter. Måske skal vi lige indføje bevidsthedsdiscipliner som fx positiv opmærksomhed, meditation og træning i at glædes over livet?
     Tanken om nytårsforsætter bærer næsten i sig selv kimen til negativitet. ”De holder jo ikke alligevel!” Men hvem skaber dit liv? Hvem kører med dig? Dine vaner eller din opmærksomme, positive dagsbevidsthed? Viljeføring koster energi – men det er beviseligt, at man får energi af at skabe positiv energi!
     Godt spirituelt nytår!

Kærlig hilsen fra alle os her på Nyt Aspekt


Steen Landsy
Ansvh. red.

 


Facebook – Vær med!
Mød os på Facebook! Her giver vi dig en gang imellem en spirituel vinkel på alt det spændende og mærkelige, der sker i verden. Vi har alle brug for at se mere positivt på dagens til tider tunge nyheder.

Husk også gerne:
Gå til vores Facebook-gruppe og klik på Medlem.
Gå til vores Facebook-side og klik på Synes godt om.

  ——————————————————————————

 Gratis webinar:

Kønsforvirring – en af tidens udfordringer

Mee too – kønsforvirring – biseksualitet – homoseksualitet – kønsrolledebat. Ændringer i bevidsthed og krop. Fornyelse er på vej – ofte gennem kaos!
Hør om den store spirituelle forvandlingsproces, som vi står midt i, og som liv efter liv vil ændre vores syn på familie og venner, samfundet og verden.
Mød kursusleder Solveig Langkilde, som denne gang er gæsten hos redaktør Steen Landsy.

Tirsdag den 12. februar 18.30–19.30

Tilmeld dig lige nu via www.nytaspekt.dk (klik på Online). Du får en påmindelse pr. mail nogle dage før.

PS: Fik du ikke set de foregående webinarer? Så gå ind på www.nytaspekt.dk/webireplay – her kan du gratis se dem. Det seneste var GenNøglerne med Pia Mark.

——————————————————————————-

Gratis muligheder på nytaspekt.dk
– husker du at bruge dem?

* Du kan lytte til podcasts af artikler fra Nyt Aspekt. Når og hvor det passer dig. På tablet, mobil eller computer.

* Du kan læse evigtgyldige artikler fra tidligere udgaver af Nyt Aspekt. Når og hvor det passer dig. På tablet, mobil eller computer.

* Som medlem får du 10 % på bøger, smykker, musik m.m. hos Bog & Mystik – når du handler via www.nytaspekt.dk (klik på Butik).

* Se Guidens nyeste mødeliste og rubrikannoncer.

* Slå op i kalenderen Det Sker med aktuelle messer, konferencer m.v.

* Som behandler får du gratis grundoptagelse i Behandlerlisten.dk

——————————————————————————