Seneste Leder – Nyt Aspekt nr. 3-2018

Kære medlem af Foreningen Nyt Aspekt!

50 år og tak …

Tusind tak siger vi herinde på Nyt Aspekt for alle de dejlige hilsner, gaver, klap på skulderen og opmuntringer for fremtiden, som vi modtog i anledning af Foreningens 50 års jubilæum her i maj! Det varmede rigtig meget!

         Vi jubilerede den 5. maj med ca. 60 gæster – tidligere ansatte og frivillige gennem årene. Alle tog kage med, og ærligt talt – vi fik nok 🙂
        Vi har også en invitation til dig! Du kan ”være med” til jubilæet ved at gå ind på www.nytaspekt.dk og se min powerpoint-præsentation af foreningens aktiviteter gennem de 50 år. Her finder du også billeder og hilsner fra dagen.

Ufotema. I dette nummer finder du – som en opfølgning på vores jubilæumstema i aprilnummeret – et femsiders tema om ufosagen, som den ser ud her i 2018. 50 år efter, at vi startede som en lille ufoforening på Frederiksberg.
I det tema finder du bl.a. tekster om det, som nogle nok vil kalde konspirationsteorier. Dem bringer vi normalt ikke her i Nyt Aspekt, men denne gang synes beviserne for tilbageholdelse af fakta at stå i kø – døm selv.

Alle 348 forsider fra de 50 år pynter i trappeopgangen.
Kom og kig! (Ferie 6.-29.7.)

Guiden. I dette nummer finder du også otte sider, hvor du kan blive inspireret til at ændre din fremtid – se annoncetemaet om kurser og uddannelser i Guiden!
Vi er også startet med den første videoannonce, som nu kan ses på www.nytaspekt.dk Måske var det også noget for dig at præsentere dig og dine aktiviteter på denne måde? Interessen for videoer er meget stor!

Vi ønsker dig en dejlig sommer, fuld af lys på alle planer!
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh.red.

—————————————————————–

Vi beskytter dine private oplysninger!
Du er medlem af Foreningen Nyt Aspekt og får medlemsmagasinet hvert kvartal. Derfor har vi dine oplysninger, og dem behandler vi godt!
1. Vi giver selvfølgelig ikke dine data videre til andre!
2. Dine data behandles kun af betroede medarbejdere og af vores eksterne medlemsregistrering, hvis systemer vi har sikkerhedsgodkendt.
3. Vi bruger ikke dine oplysninger til statistikker.

Hvis du også giver os din e-mail, kan vi fortælle dig om nye tiltag som podcast, webinar osv. Send dit navn og postnr. til jatak@nytaspekt.dk, så får du et nyhedsbrev ca. hvert kvartal.
Du kan altså trygt lade os bruge dine personlige data, og du kan til enhver tid bede os ophøre med at sende dig materiale.
Vi glæder os til at give dig spirituelle impulser gennem magasinet her og din e-mail.