Seneste Leder – Nyt Aspekt nr. 2-2019

Leder Nyt Aspekt april 2019

Den spirituelle lup
Al modstand har en mening og en skjult kærlighed i sig.

Lokalt
Måske synes du, at livet taler pænt til dig. Måske synes du, at livet taler hårdt til dig.
         Uanset din oplevelse gælder det om at opfatte alt, hvad der sker, som en spirituel påmindelse. Alt er et budskab fra livet – et budskab fra en åndelig side af livet – en vejviser mod større helhed. Kort sagt: en hjælp til din udvikling!
         Du er et spirituelt væsen, som har en menneskelig oplevelse. Vi er hver især i fuld gang med at lære at se os selv som et evigt væsen med en spirituel udvikling i denne inkarnation!
         Vi har mere end nogensinde brug for at styrke denne tanke og få den ind under huden. Implementere den i vores dagligdag.
         Derfor: Prøv fra i morgen at vågne med tanken om, at alt, hvad du møder, er livets tale! At alt kan bruges til at forstå dig selv. At al modstand har en mening og en skjult kærlighed i sig.
         Ja, det kan være svært, men du er her i den svære tid fordi du kan!

Globalt
Verdenshandelsorganisationen WTO svækkes. Handelsbarrierer opsættes. Egoisme og ”mig først”-energien vokser overalt. Demagoger og halvdiktatorer viser deres grumme ansigter. Demokratiet trues, og samarbejde undermineres på mange planer.
         Samtidig arbejder mange andre for større fællesskab og fred på denne klode! Skolebørn demonstrerer for fremtidens miljø, og mennesker tænker mere i helhed.
         Egoismen og ønsket om forandring hen imod kærlighed trives side om side. Mørket og lyset dominerer skiftevis og gør os til tider stærkt forpustede!
         Dét er der en spirituel forklaring på. Jordkloden er ”bare” et levende væsen ligesom du og jeg. Vi er Jordklodevæsenets hjerneceller, og ligesom du og jeg indeholder dette væsen både negative og positive sider.
         Miljøforkæmpere er fx klodens hvide blodlegemer, som prøver at bekæmpe en temperaturstigning = feber og infektion = forurening, både tanke- og miljømæssigt.
         Men begrebet klodetid er bare så overvældende. Hver gang du har levet fire år, er der kun gået ca. ét sekund for klodevæsenet. Så selvom vi i de seneste 30 år er begyndt at tænke på miljøet, er det kun små syv sekunder siden, at det gigantiske Jordklodevæsen opdagede, at det var ved at blive sygt. Nu sætter det ind mod ”infektionen” – læs: miljøbevidstheden begynder at vise sig.
         På alle fronter ser vi forandringer. Det koster kræfter og energi, men resultatet vil være en totalt forvandlet verden.
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh.red.

 


Steen Landsy
Ansvh. red.