Skip to content

Seneste leder – OKTOBER 2021

Dansk pige
– husker tidligere liv?
– kommunikerer med afdød?


Det er som regel fra Indien eller andre steder i udlandet, at man læser og hører om børn, der beretter om noget, der kan tolkes som tidligere livs oplevelser med mennesker, steder eller andre tilhørsforhold.

Fremmede mennesker påstår ting og sager fremmede steder på kloden. Svært for os altid 100 % at kunne kontrollere rigtigheden. Der findes ganske vist solid og anerkendt forskning, men dens resultater når sjældent frem til medierne herhjemme.

Men – hvad med en beretning fra Sydhavnen og Frederiksberg i København? Og hvad med, at Nyt Aspekts grafiker faktisk kender familien? Det kan man da kalde tæt på og nemt at kontrollere rigtigheden af!

Dette er virkelighed! I dette nummer kan du møde Gaia på 2½ år, der allerede som 1½-årig snakkede om ”en anden mor”.

Gaia snakker også med en usynlig veninde, som hun kalder Ayoe, og hun fører sine forældre til både mindesmærke og gravsten for den afdøde Ayoe. Og hun kan også udpege Ayoe mellem billeder af andre piger.

Rammen for det hele er det ulykkelige fejlbombardementet af Den Franske Skole i slutningen af anden verdenskrig. For her døde den usynlige veninde.

Se filmdokumentation på Nyt Aspekts hjemmeside 

En del af hændelserne er dokumenteret af forældrene på små filmklip, som du kan se på Nyt Aspekts hjemmeside. 

Se også filmen Skyggen i mit øje – premiere nu i oktober! 

”Tilfældigvis” har denne film premiere netop i den måned, hvor Nyt Aspekt kan løfte sløret for Gaias oversanselige oplevelser med et af ofrene for tragedien på Den Franske Skole.

Biograffilmen er lavet af den danske instruktør Ole Bornedal med 16 mio. kroner i støtte fra Det Danske Filminstitut. Du kan også se filmen via Biografklub Danmark, som mange er medlem af.

Hallo derude!!!
Støt Nyt Aspekt – helst i denne inkarnation – så støtter du det holistiske Danmark.
Vi har brug for dig, og vi regner med, at det er gensidigt. Vi sammensætter dette spirituelle blad med det klare formål, at du i hvert nummer skal kunne finde noget opmuntrende – noget forbavsende – eller bare en sætning, som får dig til at glædes over livet, se helhed og mærke universets kærlighed bag alt.

Vi glæder os til at sende dig Nyt Aspekt i 2022!

Kærlige hilsner fra os på redaktionen
Steen Landsy, ansvh. red.

PS: Go’ jul
Og husk, at du kan printe gratis gavekort fra www.nytaspekt.dk, hvis du giver et medlemskab som gave.