Skip to content

Seneste leder – oktober 2022

Det er lige nu …
at gasregningen, elregningen, inflationen og alle de uventede regninger kan få en til at sige: ”Nu må vi spare, hvor vi kan”, og så betaler du måske ikke opkrævningen for magasinet Nyt Aspekt i 2023.

Det er lige nu …
at du mere end nogensinde skal tænke på helhed, kærlighed og impulser til din personlige udvikling som noget meget vigtigt.
Hvad er det, som fortsætter uendeligt? Regningerne? Næh, de er forbigående, om end irriterende. Men din sjæl – din bevidsthed – dit Højeste Selv – fortsætter uendeligt! Og alt hvad du inspirerer disse dele af din bevidsthed positivt med, giver dig forøgede muligheder for udvikling.

Det er lige nu …
at du virkelig skal se på værdien af et fællesskab i spirituel forstand. Et hold af mennesker, som ønsker forandring og øver sig i at skabe den i dette liv.
Det er dette fællesskab, som magasinet Nyt Aspekt prøver at stimulere. Med impulser fra hele verden, som påviser, at det nytter noget at tænke, føle og handle positivt.

Det er lige nu …
at du skal tænke på, hvor meget din indsats i fællesskabet betyder. At du med dit medlemskontingent skaber mulighed for at give tusindvis af mennesker godt, positivt og opbyggende nyt.
Derfor appellerer vi til dig om at betale dit kontingent, så vi stadig kan udsende dette magasin med spirituelt inspirerende stof.

Det er lige nu …
at du skal huske, at ”små hjul kan flytte store ting – du er et lille hjul” (som Erik Grip synger). At din indbetaling kan gøre en væsentlig forskel. Det er derfor lige nu, at energien til næste års magasin kan skabes – gennem dig.

De kærligste hilsner
Steen Landsy og de andre små hjul på Nyt Aspekt


redtube
tikhub.pro mamilos grandes.