Seneste Leder – Nyt Aspekt nr. 1-2018

Kære medlem af Foreningen Nyt Aspekt!

Den vigtige brik

Når du ønsker godt nytår, ønsker du noget godt for en anden. Håber, at personens behov vil blive opfyldt. Faktisk uden at du for alvor kender eller udforsker vedkommendes sande behov.
         Vi her på Nyt Aspekt kender heller ikke dit behov, kære læser, men vi vil alligevel ønske for dig, at du får fornyet dit forhold til dig selv på en positiv og udviklende måde i det nye år!
         Du er nemlig en vigtig brik her i livet. Du udfylder et hul på en måde, som er uden lige! Hvis ikke du var her, ville dine evner, handlinger og hele udtryk mangle i helheden.
         Så godt nytår til dig, kære brik i universet, på kloden, i Danmark, i byen, gruppen, familien – kort sagt til dig, som er en vigtig brik i helheden og dens spændende udvikling frem mod større kosmisk forståelse og erkendelse!
         Sådan er du også en utrolig vigtig brik i Nyt Aspekt-legemet! Uden dig ville det ikke være nødvendigt at sætte bogstaver på papir – at lede efter positive udviklingsaspekter i hele verden.
         Så TAK fordi du er med os! Husk også, at lige netop din indbetaling er en gave, der vil føre til glæde for mange året rundt via de mange magasiner, vi udsender – og via vores webinarer. Kort sagt via Nyt Aspekts spirituelle impulser. Uden din støtte kunne vi slet ikke gøre det!
         Godt nytår til: din højere bevidsthed – dit sind/personlighed – din krop.
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh. red.

24 gratis gaver til dig!
Vi har jubilæumsår her i 2018. Tænk engang – 5. maj 2018 er det 50 år siden, at foreningen bag Nyt Aspekt blev stiftet, og vi begyndte at udgive et blad, arrangere studiekredse, foredrag, messer og konferencer.
         Det vil vi fejre med et udvidet jubilæumsnummer i april. Men vi er faktisk allerede tyvstartet med at uddele gaver, idet vi i december tilbød 24 kalendergaver i form af en daglig mail med en lille spirituel, inspirerende tekst. Serien var produceret af Kosmos Center.
         Desværre gik gaverne kun ud til de medlemmer, som vi har mailadresser på. Men nu er turen kommet til alle vores medlemmer og

 læsere! Du kan ganske gratis modtage en mail hver dag i 24 dage med ca. 10 linjers opmuntring til din udvikling.
         Sådan gør du: Tilmeld dig via jatak@nytaspekt.dk med dit navn og din mailadresse. Herefter mailer vi til  dig hver dag kl. 6.30 i perioden 22. januar til 14. februar. Så kan du tage inspirationen med ud i din verden.
          Her er et eksempel på en sådan daglig inspiration:
Følg dit hjerte
Forestil dig et lys inde i dig. Det er et tankebillede på din højeste ånd – din bevidstheds centrum. Følg dit hjerte i alle forhold. Mærk efter. Lyt til din bevidstheds centrum.
Dit hjerte vil fortælle dig, hvad du i dag skal tænke, føle og handle …
Livsglæde kommer, når du følger dit højere formål. Og dit hjerte prøver at vise dig vejen lige netop i dag. Lyset i mørket finder du via dit hjerte i dag!
Kærlige hilsner
Ingelise og Steen Landsy, Kosmos Center

Gratis webinar:
Psykisk, medial, spirituel og åndelig. Sittings, readings og clairvoyance. Hvad er hvad?
Det handler om din bevidsthed, dine åndelige relationer og din udvikling.
Mød Steen Landsy, redaktør Nyt Aspekt, kursusleder i Kosmos Center og clairvoyant, og Ingelise Landsy, kursusleder og psykisk kunstner i Kosmos Center.
Torsdag den 15. februar kl. 18.30-19.30
Klik på Nyt Aspekt Online og tilmeld dig. Du får en påmindelse pr. mail nogle dage før.

PS: Se de to første webinarer
Gik du glip af vores to første gratis webinarer? Så skyldes det måske, at vi ikke har din mailadresse. Send ”Ja tak” til webinar@nytaspekt.dk, så hører du fra os, når vi laver nye webinarer (ca. kvartalsvis).
* Se webinaret Kollektiv karma – hvad er det der sker i verden? med Karl Aage Jensen og Steen Landsy
* Se webinaret Din kontakt med den åndelige verden med Maya Fridan og Steen Landsy
– begge via www.nytaspekt.dk/webireplay

Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh. red.