Skip to content

Videoannoncer

Videoannoncer

En helt ny mulighed for dig
Din filmannonce kan ligge på Nyt Aspekts hjemmeside. Vi har gennemsnitlig 10.000 unikke besøgende hver måned, som rammer direkte ind i din målgruppe. Så præsentér din uddannelse, din behandling eller rådgivning, dit kursus eller din foredragsrække, i filmformat og bliv set.
Se et eksempel på en sådan videoannonce længere nede her på siden!

Gør det selv. Hvis du leverer din egen annoncefilm, lægger vi den på hjemmesiden for en særdeles favorabel pris, som selvfølgelig afhænger af den periode, du ønsker den vist.
Krav til film: Maks. længde 3 minutter. Skal afleveres i format MP4 – WMV – MPEG – AIFF – AVI.

Lad os. Hvis du ønsker, at Nyt Aspekt producerer din film, er der en grundpris, og derudover aftales et tillæg, som vil afhænge af dine ønsker til grafik, effekter, lokation og perioden, du ønsker videoen på hjemmesiden. Nyt Aspekt har udstyret og kan optage videoen i egne lokaler med greenscreen, hvis du ønsker det. Prisen vil dække alt, inkl. hjælp til storyboard, optagelse, lyd, klip, grafik og/eller effekter. Maks. længde 3 minutter.
Vi kan give dig den måske billigste pris på markedet.
Du har naturligvis fuld rådighed og copyright over din video og kan anvende den på ethvert medie, du ønsker.

NB: Samtidig med din videoannonce indrykker du en annonce i Guiden i Nyt Aspekts papirudgave, hvor du henviser til din video.

Send os en mail på videoannonce@nytaspekt.dk og stå først i køen!

VIDEOANNONCER

Savasanahealing med Rasmus