Skip to content

Positive Nyheder

Positive Nyheder

DIN POSITIVE NYHEDSINDSPRØJTNING

DIN POSITIVE NYHEDSINDSPRØJTNING

På denne side vil Nyt Aspekt bringe de positive nyheder, vi støder på.
Udfordringerne i verden er mange, og vi kan alle have brug for et fyrtårn eller et eksempel til at minde os om livets sammenhænge og pege på de fremskridt, der finder sted over hele verden.

De positive nyheder og de utallige positive fremskridt, som dagligt dukker op, bliver sjældent offentliggjort af konventionelle medier, men du får dem her! Det meste er nok på engelsk, men vi gør alt for at finde de danske versioner eller oversætte hvis muligt.

Vil du bidrage til fællesskabet?
Led efter banebrydende opdagelser eller opfindelser. Find et fantastisk menneskes gribende historie eller indsats, lokalt eller globalt. Der må også gerne være noget, vi kan tænke over, grine af eller noget, som kan udfordre vores vanetanker. 

Vær opmærksom på, at det du sender til os, ikke må have karakter af direkte salg og reklame for enkeltpersoner eller organisationer. Ophavsrettigheder skal ligeledes overholdes.

Finder du noget, som du synes er positivt og helt unikt, og som kan være til glæde eller gavn for fællesskabet, så send en mail til skr@nytaspekt.dk, så tager vi stilling til egnetheden.

Rigtig god fornøjelse med Nyt Aspekts onlineservice!

Er det nødvendigt?
Hvorfor tillader vi stadig legaliseret vold mod nogle dyr, mens vi vælger at drage kærlig omsorg for andre? Hør en veganers krystalklare, rolige og empatiske argumenter for, hvorfor han synes, at vi tager fejl.
Varighed ca. 7 min. Engelsk med engelske undertekster.

Vores mælkevej er en del af en større galakse

I denne fantastiske video vil du se det til dato mest detaljerede kort over universet. Kortet strækker sig over 500 millioner lysår og indeholder mere end 100.000 galakser.
(Engelsk version.)

Alternativ rejseform

Rob Greenfield havde en simpel ide … at folk er gode, og verden er et godt sted. Så han besluttede at sætte sin ide på den ultimative test ved at rejse ud i verden. Mainstream-medier skildrer ofte verden som et farligt sted, et sted, som du bør frygte, og Rob er ude for at bevise, at de tager fejl.
(Engelsk tekst.)

New Story For Humanity

Videoen præsenterer et smukt og følsomt vævet tæppe af den rige mangfoldighed, der er den menneskelige familie.
Findhorn Foundation fortæller, at filmen er blevet produceret udelukkende på basis af gaveøkonomi, og giver denne gave til dig.
(Engelsk version.)

A letter to your inner child from a good father

“Fra en god far til dit indre barn” tilbyder en god fars stemme: den ideelle far, der sætter ord på det, mennesker har brug for at høre fra deres spæde start. David Kirk Campbell guider dit indre barn til et sted, hvor det er ønsket, højtelsket, trygt og får opfyldt alle sine behov.
Længde 21 minutter.

(Engelsk uden dansk undertekst.)

Positive nyheder
Klik her >
Vand husker alt

I denne fantastiske video vises nogle tankevækkende eksperimenter med vand. Det giver virkelig helt nye perspektiver for hvordan vi behandler vores vand for fremtiden. Klik på billedet for at se filmen.
(Engelsk version.)

Plastik – den store udfordring
Tre nationer gør nu noget aktivt for at komme plastikudfordringen til livs. Se hvem der har taget førertrøjen på.
(Kilde: Verdens Bedste Nyheder)

Ikke mere madspild
Øko-mad, der ellers skulle smides ud, bliver lavet til mad, som serveres for alle. Man betaler hvad man synes og kan – penge, tid, arbejde el.a.
40 caféer, primært i UK. Der er 3 i resten af Europa, den nærmeste er i Berlin.
Klik på billedet:

Forskere har fundet biofotoner i hjernen, hvilket kunne give os et vink om, at vores bevidsthed er koblet direkte sammen med lys.

our-brain-might-have-optical-communication-channels


Forskere fandt ud af, at neuroner i pattedyrs hjerner var i stand til at producere fotoner af lys eller “biofotoner” !
Fotonerne optræder, underligt nok, inden for det synlige lysspektrum. De spænder fra næsten infrarød gennem violet, eller mellem 200 og 1300 nanometer.
Forskerne har nu en mistanke om, at vores hjernes neuroner måske kommunikerer gennem lys, og at vores hjerne kan have ”optiske” kommunikationskanaler. De har dog endnu ikke nogen idé om, hvad der formidles.
Det bliver endnu mere spændende, når de hævder, at hvis der optræder en optisk kommunikation, kan biofotonerne, som vores hjerne producerer, blive påvirket af kvantemekaniske sammenfiltringer, hvilket betyder, at der kan være en stærk sammenhæng mellem disse fotoner, vores bevidsthed og muligvis hvad mange kulturer og religioner henviser til som Ånd.
Fra det antikke Grækenland og det antikke Rom til hinduisme, buddhisme, islam og kristendom er hellige personer ofte blevet skildret med en skinnende/ glødende cirkelform omkring deres hoveder.
Hvis der er nogen sammenhæng mellem biofotoner og bevidsthed, kan det antages, at disse personer på grund af deres oplysning producerede højere niveauer af biofotoner med stærkere intensitet, foreslår forskerne.
Selv ordet ENLIGHTenment antyder, at denne højere bevidsthed har noget med lys at gøre.

Læs mere (på engelsk): Life Coach Code