Skip to content

Nyt Aspekt online – for ikkemedlemmer

Nyt Aspekt online
– for ikkemedlemmer

LÆS

PÅ FARTEN

LYT

NÅR DU VIL

WEBINARER

HVOR DU VIL

Ved at klikke på ovenstående billeder kan du vælge mellem at læse eller at lytte til udvalgte artikler fra tidligere numre af Nyt Aspekt.

Nyt Aspekt afholder desuden gratis lærerige webinarer – fx foredrag, som du også kan deltage i. Vi finder de bedste formidlere til dig.

Vores webinarer er både for medlemmer og ikkemedlemmer af Nyt Aspekt.
Vi håber naturligvis, at du som ikke er medlem vil støtte os med dit medlemskab, så vi fortsat kan formidle spændende emner.

Rigtig god fornøjelse med vores onlineservice.
Bemærk, at du som medlem af Nyt Aspekt vil få adgang til endnu mere materiale!

4 numre af Nyt Aspekt

KUN 100 kroner

kun for nye medlemmer

En gave til dig fra Nyt Aspekt online:

Nyt Aspekts Fri-eksemplar

Det kræver ikke brugernavn og password at læse eller lytte til Nyt Aspekts Fri-eksemplar. Her får du en forsmag på, hvad du kan forvente som medlem og læser af Nyt Aspekt.
Frieksemplaret indeholder udvalgte artikler fra tidligere numre. Klik på forsiden til højre og læs her og nu online.

Vi har også en trykt udgave af Fri-eksemplaret, som vi deler gratis ud på messer rundt omkring i Danmark.
Du kan hjælpe os med at dele det ud, hvis du har et netværk, som interesserer sig for vores emner. Har du en klinik, er du rådgiver, foredragsholder eller kursusleder, er det oplagt at have magasinet liggende som en “gave” til dine klienter eller kursusdeltagere.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Udfyld og send nedenstående og vi sender kvit og frit vores Fri-eksemplar til dig.

  Antal du vil have tilsendt:
  25 stk.70 stk.

  Læs i Fri-eksemplaret:

  * De 5 biologiske love – Psyke, hjerne, organ, alt hænger sammen 100 %. En chokerende oplevelse, der ikke bearbejdes, grundlægger en sygdom. Forløbet følger naturlovene.

  * Tarotkortenes 4 gysere – er der noget at være bange for? Den hængte mand, Døden, Djævlen og Tårnet repræsenterer helt almindelige aspekter af livet.

  * Millioner af frontløbere – Forskerne taler i dag om helt nye grupper: ”de kulturelt kreative” eller ”de integrale”. Disse mennesker arbejder på at skabe den ny tids alkærlige samfund.

  * Parapsykologisk forskning: Gentagne genfærd. Nogle genfærd og spøgelser ses igen og igen – og ofte af flere personer. Kan der findes fællestræk ved disse hændelser? Mange spændende beretninger.

  * Akaijas budskab – Akaija er designet ud fra åndelig inspiration. Ordet betyder ”Vi er alle ét!” – og stammer fra en stillehavsø, som er en del af en global energicirkel. Akaija beskytter bl.a. mod EMF-stråling.

  * Mine mange liv på Jorden – Tanker om reinkarnation fra en, der løbende oplever glimt af tidligere inkarnationer.

  * Du bliver bestrålet … Konsekvenser? Det handler om stråling og din livsenergi. Clairvoyant kan man se, at den stråling, vi i dag omgiver os med, er skadelig!

  * Ekkoet fra Atlantis. Vi er Atlantis 2.0! Men vi har en unik mulighed for at løfte os op over ekkoet fra fortiden og føde en ny tidsalder, siger teosoffen William Meader.

  * Verden rundt – korte nyheder fra ind- og udland.

  * GUIDEN – Danmarks største holistiske aktivitetstillæg.