Nyt Aspekt online – for ikkemedlemmer

Nyt Aspekt online
– for ikkemedlemmer

LÆS

PÅ FARTEN

LYT

NÅR DU VIL

WEBINARER

HVOR DU VIL

Ved at klikke på ovenstående billeder kan du vælge mellem at læse eller at lytte til udvalgte artikler fra tidligere numre af Nyt Aspekt.

Nyt Aspekt afholder lærerige webinarer – fx foredrag, som du også kan deltage i. Vi finder de bedste formidlere til dig.
Som ikkemedlem betaler du 150 kr. for at deltage i et webinar – men kan senest 24 timer efter webinaret konvertere 100 kr. af beløbet til dit første års medlemskab af Nyt Aspekt. I det år vil du modtage fire numre. Sådan!


Rigtig god fornøjelse med vores onlineservice.
Bemærk, at du som medlem af Nyt Aspekt vil få adgang til endnu mere materiale!

4 numre af Nyt Aspekt

KUN 100 kroner

kun for nye medlemmer

En gave til dig fra Nyt Aspekt online:


Vores Fri-eksemplar 2018 kan ikke mere læses her. Vi arbejder på at lægge Fri-eksemplar 2019 op her snarest.

Det kræver ikke brugernavn og password at læse eller lytte til Nyt Aspekts Fri-eksemplar. Her får du en forsmag på, hvad du kan forvente som medlem og læser af Nyt Aspekt.
Frieksemplaret indeholder udvalgte artikler fra tidligere numre. Klik på forsiden og læs her og nu online. Eller klik i den lilla bjælke nedenfor og lyt til artiklerne.

Vi har også en trykt udgave af Fri-eksemplaret, som vi deler gratis ud på messer rundt omkring i Danmark.
Du kan hjælpe os med at dele det ud, hvis du har et netværk, som interesserer sig for vores emner. Har du en klinik, er du rådgiver, foredragsholder eller kursusleder, er det oplagt at have magasinet liggende som en “gave” til dine klienter eller kursusdeltagere.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Forside-Gratis-2018-R
2018 Fri-eksemplarets artikler:

* Reinkarnation: Læs om drengen, der allerede som toårig fortalte, at han engang var den berømte baseballspiller Lou Gehrig. Hans mange detaljerede udsagn er blevet bekræftet.

* Eller hvad med at fordybe dig i: At der ingen vej er at gå – vi er allerede hjemme. John de Ruiter peger på, at opvågnen ikke kommer af at søge og lede, men af at relatere til det, der er lige for snuden af os.

* Dit navn er din sjæls dna! Kabbalistisk numerologi anbefaler aldrig, at vi skifter navn. Få indblik i kabbalaens urgamle visdom – ved Anat Shafir.

* Glæden – vil du arbejde bevidst med at bringe livsglæden ind i alle livets forhold? Artikel af Steen Landsy, som også giver dig forslag til små lette øvelser i hverdagen.

* At skabe en mandala er meditation i bevægelse. Både processen og resultatet kan give store overraskelser og indsigter. Vi besøger Anne Neess på Nordlys Centret.

* Empati – vejen til fred. Der står to mennesker på en scene, som normalt ville være fjender, men de fortæller, hvordan de lyttede sig frem til at forstå hinanden. Det var starten på Building Bridges for Peace.

* Hvem er den rette for dig? Og hvad er vigtigst, åndslivet eller familielivet? Jens W. Pedersen giver dig her nogle tips til, hvad du kan være særligt opmærksom på.

* Kender du til at få besøg af afdøde i drømme? Det kan styrke vores tro på overlevelse efter døden.

Lyt dig til mere spirituel viden

Klik her og lyt til artiklerne i Fri-eksemplaret.