Læs artikler – på farten

Viden du må have

Vi har her udvalgt nogle af de bedste artikler, Nyt Aspekt har bragt gennem årene. Se nedenfor – vælg en kategori – vælg en artikel – klik på overskriften og læs. Klik på fuld skærm for bedre læsevenlighed. Rigtig god fornøjelse.

NB: Kontaktoplysningerne efter artiklerne kan være forældede.

Artiklerne er opdelt i seks kategorier – vælg og klik:

PERSONLIG UDVIKLING

Besøg af de døde – i drømme
Når de ”døde” besøger os i drømme, styrker det vores tro på overlevelse efter døden. Visheden om det evige liv er en af jordelivets dejligste gaver.
af Margaret Dulaney, essayist
(artikel fra Nyt Aspekt 2/2015)

Skorpionen – en brutal læremester
Skorpionen skal lære dig at slippe dine begær. Og når først processen er i gang, er der intet kompromis. Men dyb forvandling er resultatet.
af Christian Paaske, astrolog
(artikel fra Nyt Aspekt 6/2005)

Glæden – at finde livsglæden
Man kan arbejde bevidst med at bringe glæden ind i alle livets forhold. Man kan – samtidig med, at man accepterer de svære ting i livet – øve sig i at flytte sit fokus over på at være glad. Prøv også disse: En hurtig øvelse – En øvelse i naturen – En helhedsøvelse.
af Steen Landsy, kursusleder
(artikel fra Nyt Aspekt 4/2015)

Påsken
– et udviklingsdrama
Påskebegivenhedens tre hovedrolleindehavere – Pontius Pilatus, Kristus og Barrabas – kan ses som tre bærende dele af vores psyke. Vi står i hverdagen med Pilatus’ svære valg mellem at lade det selviske eller det uselviske sejre.
af Sören Grind, psykolog
(artikel fra Nyt Aspekt 2/2011)

Dit navn er din sjæls dna
I KABBALISTISK NUMEROLOGI bliver man aldrig anbefalet at skifte navn. – Der er en mening med det navn, du har fået, siger Anat Shafir, der guider til et bedre liv ud fra kabbalaens urgamle visdom.
af Irene Aya Schou, journalist
(artikel fra Nyt Aspekt 2/2016)

SPIRITUEL VIDEN

Klodevæsenet
Klodevæsenet står overfor et gigantisk bevidstheds- og ikke mindst intuitionsgennembrud. Klodens hjerne – vi mennesker – skal opgraderes. Det kaldes personlig udvikling.
af Steen Landsy, kursusleder
(artikel fra Nyt Aspekt 4/2014)

Seksualitetens forvandling
Vores instinktive seksualitet degenererer. Vi er stadig mænd og kvinder i det ydre, men vores psykiske struktur ændres … langsomt. Til hvad? Vi er i den første spæde begyndelse i udforskningen af en verden af kærlighedsudtryk.
af Sören Grind, psykolog
(artikel fra Nyt Aspekt 1/2016)

Synkronicitet
”Tilfældige” sammentræf kan give os vidunderlig inspiration og vejledning. Og styrke vores oplevelse af, at alt er ét. Vores bevidsthedsniveau er afgørende for, i hvilket omfang vi møder synkronicitet.
af Eskild Tjalve, underviser
(artikel fra Nyt Aspekt 3/2011)

Photo by McCall Alexander on Unsplash

Lægerne i den åndelige verden
Én gang læge, altid læge. Også efter døden? Ja, man finder “bare” et sensitivt menneske at arbejde igennem.
af Steen Landsy, kursusleder
(artikel fra Nyt Aspekt 1/2018)
Åndelige læger

FÆNOMEN & FORKLARING

Den aften Børglum kloster ikke var der
”Vi kiggede og kiggede, men klosteret var der ikke. Havde vi husket forkert? Pludselig så jeg en skikkelse komme løbende imod mig – det var mig selv! I det øjeblik blev jeg bange …”
af Knud Sørensen, forfatter
(artikel fra Nyt Aspekt 6/2005)

Telepati mellem tvillinger
Er enæggede tvillinger forbundne i ”højere” dimensioner? Selvom de har været adskilt i årtier efter fødslen, viser det sig, at deres liv er forbløffende ens. Det kan ikke forklares med genetik.
af Diane H. Powell, psykiater
(artikel fra Nyt Aspekt 5/2010)

Elverfolket kalder
Elverfolket – sidhe – er ikke ren fantasi! Er de engle, devaer eller naturånder? Nej – de er vores fjerne slægtninge. Nu kalder de til samarbejde om Jordens healing.
af Søren Hauge, underviser
(artikel fra Nyt Aspekt 3/2013)

Mine ikkefysiske hjælpere
En personlig beretning: Hjælpen var uvurderlig, men hans skepsis blev større og større … Han fandt en god løsning – på en overraskende måde.
af Hans Garde, forfatter
(artikel fra Nyt Aspekt 3/2012)

ÅND & SAMFUND

Opbrud
Store forandringer. Hurtige fornyelser. Hvordan kan vi håndtere nutidens omvæltninger?
af Neale Donald Walsch, spirituel lærer
(artikel fra Nyt Aspekt 4/2010)

“Når bedstemødrene taler …”
Grandmothers Circle The Earth er en international bevægelse, der arbejder for heling af de kommende generationer. Nyt Aspekt har været til årsmøde i den danske afdeling.
af Mette Kamille Løgstrup, psykoterapeut
(artikel fra Nyt Aspekt 3/2014)

Spirituel økonomi: Penge = gaver
Oprindeligt var penge et symbol for, at man havde givet nogen noget. Vi må genfinde gavegivningens magi for at kunne skabe en økonomi i balance.
af Charles Eisenstein, forfatter
(artikel fra Nyt Aspekt 2/2013)

Næste trin: Gruppebevidsthed
I Vandbærerens og Fiskenes periode løftes mennesket ud af sin individuelle bevidsthed og ind i globale og universelle sammenhænge. At løse vigtige samfundsopgaver bliver essentielt. Vi erkender, at der er ét udvalgt folk på Jorden: menneskeheden.
af Kenneth Sørensen, astrolog
(artikel fra Nyt Aspekt 1/2002)

SIND & KROP

Organuret i din krop
Livsenergien bevæger sig rundt til kroppens organer efter et bestemt system. Læs her, hvordan du kan indrette din dagligdag, så du følger kroppens indre ur.
af Jørgen Frydenlund, zoneterapeut
(artikel fra Nyt Aspekt 2/1990)

Ædelstenslysterapi
Kan lys og ædelsten indvirke positivt på krop og sind? Ja, for ædelstenslysterapi ”pudser vores indre linse”, så vi bedre kan reflektere det lys, der er indeni os, forklarer Eva Bergmann.
af Irene Stelling, journalist
(artikel fra Nyt Aspekt 4/2015)

Lymfedrænage
Når lymfesystemet arbejder optimalt, virker det udrensende og immunstyrkende. Internationalt godkendt uddannelse til lymfedrænageterapeut er nu i Danmark. Vi har prøvet en behandling hos Erna Troels.
af Ingelise Hallengren, alternativ behandler
(artikel fra Nyt Aspekt 1/2014)

Radioni: Fjernhealing via din bloddråbe – 24/7
De Place Radioni er i dag en højteknologisk behandlingsform. Der arbejdes med energioverførsel – helt målrettet den enkelte klient – døgnet rundt. Vi har besøgt De Place Laboratoriet i Birkerød.
af Steen Landsy, kursusleder og redaktør
(artikel fra Nyt Aspekt 2/2016)

ÅND & FORSKNING

Planternes musik
– Jeg er ikke i tvivl om, at ikke alene er planter sansende, de har også unikke personligheder, siger Tigrilla, som forsker i plantekommunikation i Damanhur i Italien. Planterne kan lære at spille varieret og i harmoni med andre planter og menneskelige musikanter.
af Tigrilla Gardenia, musikingeniør
(artikel fra Nyt Aspekt 3/2015)

Videnskabens tro
Moderne videnskab er fanget i dogmatisk tænkning. Hvis vi indser, at også videnskaben er baseret på tro, vil det åbne for udforskning af alt det, vi endnu ikke forstår til bunds, siger Rupert Sheldrake.
af Øyvind Solum, redaktør
(artikel fra Nyt Aspekt 1/2014)

Celleforskning: Supertanker
En tanke rejser igennem dit nervesystem med høj hastighed og påvirker dig på celleplan hurtigere, end du kan nå at sige nanosekund. Den skaber uro eller balance – du bestemmer.
af Anni Simonsen, sundhedscoach
(artikel fra Nyt Aspekt 1/2012)

Ét univers – ét folk
Et enhedsblik må rettes ikke kun mod vores medmennesker, men også mod ikkejordiske væsener. Uanset hvilken planet, stjernesystem eller galakse, de kommer fra, og uanset hvor anderledes de er, er de bevidste væsener – som vi.
af Steven Greer, ufo-forsker
(artikel fra Nyt Aspekt 4/2014)