Indhold og ledere Nyt Aspekt 2018

Indhold og ledere Nyt Aspekt 2018

Nr. 1 – januar-marts 2018

Nr. 1 – januar-marts 2018

INDHOLD

Bestillinger til det kosmiske køkken
”Det kosmiske køkken – er det en kogebog?” Nej, eller måske jo: Det er en måde at beskrive universet på. Brug de 8 principper og få opfyldt dine ønsker.
af Gudrun Boost, terapeut

Lægerne i den åndelige verden
Serie Spirituel viden: Én gang læge, altid læge. Også efter døden? Ja, man finder ”bare” et sensitivt menneske at arbejde igennem. Læs om de tre slags afdøde læger – og om deres utrolige resultater!
af Steen Landsy, redaktør og kursusleder

(c) Lykke Bianca Petersen

Donald Trump – en gave
USA har påbegyndt sin rejse igennem “sjælens mørke nat”. Et udviklingstrin, som er nødvendigt såvel for en nation som for ethvert menneske. Al splittelse og vrede kommer nu op for at blive set i øjnene – så nye værdier bevidst kan vælges til.
af Serge Beddington-Behrens, psykoterapeut

Vores egen stemme
Det handler om at turde stå frem som den, man er. Også med vores spirituelle oplevelser. – Jeg indså sammenhængen imellem alle mine tab og dét at finde ind til min egen stemme, fortæller Kirsten Dietrich.
af Kirsten Dietrich, billedkunstner

Den gyldne gren
Efter 3000 års fravær er den mytiske gyldne gren dukket op på en ældgammel taks i Wales. Et positivt tegn? En flamme i mørket?
af Janis Fry

Dalai Lama: ”Etik er vigtigere end religion”
Ret unikt sagt af en religiøs leder. Men Dalai Lama taler stadigt oftere om, at verdens problemer må løses med en sekulær etik, som er uafhængig af religioner. Alle fødes med etiske værdier, ikke med en religion.
af Franz Alt, journalist

 Dalai Lama med bogen ”Ethik ist wichtiger als Religion”,
som er udkommet på 17 sprog, men ikke på dansk.

Ring til de afdøde
Kan vi snart “ringe op” til vores kære afdøde? SoulPhone er et sådant projekt, og forskerne gør store fremskridt.
af Roy Stemman, redaktør


Primus motor og chefforsker bag SoulPhone-projektet
er Gary E. Schwartz fra University of Arizona.

Demens – en spirituel udfordring
Læs! Hør! Husk! Vores materialistiske verden kræver tanker og atter tanker … Hvis vi i stedet kan åbne os mere for det spirituelle, kan vi måske forebygge demens.
af Lars Thor Smith, astrolog

At ældes
”Alder er ikke et spørgsmål om år, men om sind …”
Digt af Inger Schiøtt

Kærlighed til folk og klode
Serie Konkret spiritualitet: Vinderne af Goldman Environmental Prize 2017 har udsat sig for stor fare, mens de modigt har kæmpet for at beskytte deres folk og land og vores planet. 

 

Hun fandt nøglen til sig selv
Som ung forsøgte Mette Dinesen at få værdi gennem ydre gøremål. Til sidst blev hun syg. Men hun fandt Mentalhygiejnisk Træning, en metode til at lytte til sig selv. Blev rask. Og har nu taget springet til fuldtids instruktør.
af Tine Sejbæk, journalist


”Jeg fik mod til at tage den nye version af mig selv med
fra træningslokalet og ud i min hverdag.”

 

I HVERT NUMMER:

Boganmeldelser
* Gud og efterlivet – Nye banebrydende vidnesbyrd om nærdødsoplevelser og Guds eksistens, af Jeffrey Long, anmeldt af Lars Harrekilde.
* Sangen i sorgen, af Rashani Réa, anmeldt af Ingelise Hallengren.
* Jaguar i kroppen, sommerfugl i hjertet – En moderne shamans indvielse, af Ya’Acov Darling Khan, anmeldt af Jesper Ovesen.
* Kinesisk holistisk medicin til hverdagsbrug – Naturlig helbredelse med akupressur, urteopskrifter og qigong, af Steven Cardoza, anmeldt af Anne Wedege.

Verden rundt – korte nyheder fra ind- og udland
Fx: Er besættelse et globalt problem? – Én mand redder 200 flygtninge – Levende floder – Skoler i Finland: Konkurrence nej tak – 1.-7. februar: Dialog – Visdom kan måles!

Det Sker – oversigt over messer, kongresser, festival osv. i Danmark og udlandet.

GUIDEN – Annoncetema: Holistisk ferie

LEDER – Nr. 1, januar 2018

Den vigtige brik

Når du ønsker godt nytår, ønsker du noget godt for en anden. Håber, at personens behov vil blive opfyldt. Faktisk uden at du for alvor kender eller udforsker vedkommendes sande behov.
         Vi her på Nyt Aspekt kender heller ikke dit behov, kære læser, men vi vil alligevel ønske for dig, at du får fornyet dit forhold til dig selv på en positiv og udviklende måde i det nye år!
         Du er nemlig en vigtig brik her i livet. Du udfylder et hul på en måde, som er uden lige! Hvis ikke du var her, ville dine evner, handlinger og hele udtryk mangle i helheden.
         Så godt nytår til dig, kære brik i universet, på kloden, i Danmark, i byen, gruppen, familien – kort sagt til dig, som er en vigtig brik i helheden og dens spændende udvikling frem mod større kosmisk forståelse og erkendelse!
         Sådan er du også en utrolig vigtig brik i Nyt Aspekt-legemet! Uden dig ville det ikke være nødvendigt at sætte bogstaver på papir – at lede efter positive udviklingsaspekter i hele verden.
         Så TAK fordi du er med os! Husk også, at lige netop din indbetaling er en gave, der vil føre til glæde for mange året rundt via de mange magasiner, vi udsender – og via vores webinarer. Kort sagt via Nyt Aspekts spirituelle impulser. Uden din støtte kunne vi slet ikke gøre det!
         Godt nytår til: din højere bevidsthed – dit sind/personlighed – din krop.
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh. red.

24 gratis gaver til dig!
Vi har jubilæumsår her i 2018. Tænk engang – 5. maj 2018 er det 50 år siden, at foreningen bag Nyt Aspekt blev stiftet, og vi begyndte at udgive et blad, arrangere studiekredse, foredrag, messer og konferencer.
         Det vil vi fejre med et udvidet jubilæumsnummer i april. Men vi er faktisk allerede tyvstartet med at uddele gaver, idet vi i december tilbød 24 kalendergaver i form af en daglig mail med en lille spirituel, inspirerende tekst. Serien var produceret af Kosmos Center.
         Desværre gik gaverne kun ud til de medlemmer, som vi har mailadresser på. Men nu er turen kommet til alle vores medlemmer og læsere! Du kan ganske gratis modtage en mail hver dag i 24 dage med ca. 10 linjers opmuntring til din udvikling.
         Sådan gør du: Tilmeld dig via jatak@nytaspekt.dk med dit navn og din mailadresse. Herefter mailer vi til  dig hver dag kl. 6.30 i perioden 22. januar til 14. februar. Så kan du tage inspirationen med ud i din verden.
          Her er et eksempel på en sådan daglig inspiration:
Følg dit hjerte
Forestil dig et lys inde i dig. Det er et tankebillede på din højeste ånd – din bevidstheds centrum. Følg dit hjerte i alle forhold. Mærk efter. Lyt til din bevidstheds centrum.
Dit hjerte vil fortælle dig, hvad du i dag skal tænke, føle og handle …
Livsglæde kommer, når du følger dit højere formål. Og dit hjerte prøver at vise dig vejen lige netop i dag. Lyset i mørket finder du via dit hjerte i dag!
Kærlige hilsner
Ingelise og Steen Landsy, Kosmos Center

Gratis webinar:
Psykisk, medial, spirituel og åndelig. Sittings, readings og clairvoyance. Hvad er hvad?
Det handler om din bevidsthed, dine åndelige relationer og din udvikling.
Mød Steen Landsy, redaktør Nyt Aspekt, kursusleder i Kosmos Center og clairvoyant, og Ingelise Landsy, kursusleder og psykisk kunstner i Kosmos Center.
Torsdag den 15. februar kl. 18.30-19.30
Klik på Nyt Aspekt Online og tilmeld dig. Du får en påmindelse pr. mail nogle dage før.

PS: Se de to første webinarer
Gik du glip af vores to første gratis webinarer? Så skyldes det måske, at vi ikke har din mailadresse. Send ”Ja tak” til webinar@nytaspekt.dk, så hører du fra os, når vi laver nye webinarer (ca. kvartalsvis).
* Se webinaret Kollektiv karma – hvad er det der sker i verden? med Karl Aage Jensen og Steen Landsy
* Se webinaret Din kontakt med den åndelige verden med Maya Fridan og Steen Landsy
– begge via www.nytaspekt.dk/webireplay

Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh. red.