Skip to content

Indhold og ledere Nyt Aspekt 2018

Indhold og ledere Nyt Aspekt 2018

Nr. 4 – oktober-december 2018

Nr. 4 – oktober-december 2018

INDHOLD

GenNøglerne
Nyt i Danmark: Et visdomssystem, der taler til dit højeste potentiale. På en rejse med dine GenNøgler – én for én – vil du kunne omfavne dine skygger (dine udfordringer), forløse dine gaver (dit potentiale) og virkeliggøre din essens. Få hjælp til selv at komme i gang!
af Pia Mark, terapeut

Amma omfavner verden
Nu kommer Amma endelig til Danmark! Mange millioner har fået et knus af Amma. Og endnu flere har fået hjælp fra hendes humanitære organisation Embracing the World.
af Paula Humphreys, læge

 

 

 

 

 

 

 

Når himlen tager imod
Mindst halvdelen af alle døende får besøg fra det hinsidige, siger forskerne. Og læger og plejepersonale bekræfter det nu.
af Jannie Solaas, forfatter

 

Guddommelige samtaler, bog 4: Væk os! Væk menneskeheden!
Højtudviklede væsener i universet bistår menneskehedens opvågning, fortæller en ny bog af Neale Donald Walsch. Han ser vidunderlige dage foran os, både individuelt og kollektivt. Den store mulighed venter os – lige bag horisonten.
af Henning Jon Grini, forfatter

”Kærlige” robotter er på vej
Har vi nu skabt kunstig intelligens med en af de evner, vi selv allermest ønsker at mestre? Læs om et forsøg med et totalt overraskende resultat.
af Julia Mossbridge, forsker

Treårig huskede sit tidligere liv
Kan en tre år gammel dreng huske, at han har levet før? Kan han finde frem til landsbyen, som han boede i, og udpege sin egen grav?
af Siri Horn, journalist

Skjulte tråde
Digt af Inger Schiøtt

Genkaldelsesterapi – en kompromisløs terapiform
Udfordringen for klienten er: Ønsker du virkelig forandring i dit liv? Læs om, hvordan genkaldelsesterapi i princippet er en essens af sindets egne processer. Og læs en casestory: ”Migræne på grund af blå gardiner”.
af Steen Krarup, genkaldelsesterapeut


Fremtaler du?
At fremtale er at tale positivt om mennesker, som ikke er til stede. Det modsatte af at bagtale.
af Tone Knudsen, børne- og ungdomsarbejder

Trak jeg et forkert kort?
”Jeg var slet ikke parat til at få gode råd. Heldigvis prøvede jeg alligevel at spørge kortene …” Vi anmelder Tove Luckas Divine Guidance kort.
af Charlotte Heje Haase, journalist

Verden rundt – korte nyheder fra ind- og udland
Fx: En ny ”stenalder” – Virtuel smertelindring – Arv til gode formål – Suk, det er sundt! – Hjernen vokser hele livet – Ny spirituel forening – og meget mere!

Det Sker
– oversigt over messer, kongresser, festivaler osv.

Boganmeldelser
*
Supersund – En revolutionerende ny plan til at styrke din modstandskraft og aktivere din evne til selvhelbredelse, af Deepak Chopra og Rudolph Tanzi, anmeldt af Brita Gottschalck.
* Derfor er buddhismen sand, af Robert Wright, anmeldt af Jesper Hollensberg.
* Daggry – Visdommen, Vejen, Valget, af Jon Mostad, anmeldt af Siv Johansson.
* Grand Kursus, Det evige verdensbillede, af Martinus, anmeldt af Anne Wedege

GUIDEN – Hvem, hvad, hvor i det holistiske Danmark

LEDER – Nr. 4, oktober 2018

 

Verden går vores vej …

Lyset vinder frem – og du gør en forskel!

Vores vej er en livsindstilling af ånd, liv, helhed og kærlighed!
Og selvom udviklingen går i bølger, og mørket pludselig vælter frem og får vores store opmærksomhed, fordi vi er så led og ked af det, så skyldes det alt sammen lysets fremgang.
Faktisk er der fremgang i personlig udvikling, der er færre voldelige tanker og handlinger, flere bæredygtige tanker og ideer, flere mennesker med god vilje – og dermed en generel positiv udvikling. Lad os huske det!
Lad os derfor mødes om de positive, spirituelle helhedstanker – og lad os handle så godt vi kan i vores hverdag hen imod dét, vi så udmærket godt ved er det kloge, hensigtsmæssige og kærlige!
Fællesskab – næsten et fyord i vores tid. Men reelt findes der sådan set kun fællesskaber, der lever sammen på denne smukke klode.
Nyt Aspekt har igennem 50 år formidlet tanker og ideer for at vise aspekter af det spirituelle verdensbillede. Vi har givet spalteplads til utallige mennesker, filosofier og behandlingsformer, fordi vi faktisk mener, at alle indgår i et spirituelt fællesskab.
Et fællesskab består af dig og mig og alle de andre … Vær derfor med til at styrke fællesskabet!

Vil du ”give en hånd”?
Vi vil gerne have flere med i dette fællesskab. Her kan du spille en rolle:
Hvis du ”giver en hånd” med at finde en ny læser, forlænger vi til gengæld dit medlemskab med ét Nyt Aspekt! (Værdi 93,75 kr.) Sådan gør du:

1) Fortæl dit netværk – venner, familie, kollegaer – hvorfor du læser Nyt Aspekt, og fortæl dem om vores supergode tilbud til NYE læsere:
Prøv Nyt Aspekt i et år (4 numre) for kun 100 kr.! Bestil via www.nytaspekt.dk (dankort eller mobilepay).

2) Eller mail dem en lille info-fil med vores tilbud. Vi har gjort det nemt for dig: hent den på www.nytaspekt.dk/info-fil

Så snart din ven har betalt, forlænger vi dit medlemskab med ét magasin, dvs. udskyder din næste betaling med tre måneder.
For hver ny læser, du bringer ind i fællesskabet, forlænger vi dit medlemskab med ét magasin.
NB: Du opnår kun din fordel, når din ven tilmelder sig via dette link: www.nytaspekt.dk/findenny

Vi er her for hinanden! Det er i dag vigtigere end nogensinde. Så hvorfor ikke gribe denne mulighed?

Tak for din indsats.
Kærlig hilsen fra os på Nyt Aspekt,

Nr. 3 – juli-oktober 2018

Nr. 3 – juli-oktober 2018

INDHOLD

Tema: Ufoer – lige nu!

Som en opfølgning på vores jubilæumstema i aprilnummeret er her lidt om ufosagen, som den ser ud i dag, 50 år efter, at vi startede som en lille ufoforening på Frederiksberg. Læs fx om: Pentagon forsker i ufoer – Spion i Washington? – De troværdige politifolk – Præsidenterne ved – Er E.T. rejst hjem?

 

Jung shim – Smukt sind
At fjerne blokeringer og genskabe sundhed og livsglæde. Det er formålet med jung shim – endnu en behandlingsform, som er blomstret fra den asiatiske viden om livsenergi. Nyt Aspekt har været på briksen.
af Bo Heimann, forfatter og underviser

Fløjtelyde, hvislen, host og ”bøvser” hører til
en jung shim-behandling. Lydene går dybere ind i kroppen
end de fysiske tryk og påvirker vores energikanaler.

 

Du arver kun dig selv
Mange føler sig ramt af en problemfyldt barndom – sidder måske fast i en offerrolle. Kun hvis vi løfter blikket og ser de svære oplevelser i et større spirituelt perspektiv, kan de give mening.
af Sören Grind, psykolog

 

Blomster og stjernetegn
At knytte blomster til stjernetegn er ingen eksakt videnskab! Denne uhøjtidelige guide kan måske inspirere dig til at nyde sommeren mere.
af Briana Holberg, redaktør

 

På tærsklen til en ny oplysningstid
Hvad skal der til for at få verden tilbage på sporet? Vi har mistet blikket for det overordnede perspektiv, men mange er ved at genfinde det. Måske er du en af dem?
af Kurt Lindekilde, læge, coach og forfatter


Den amerikanske filosof Ken Wilber har
med sit skarpe intellekt og sin spirituelle
tilgang et ganske godt bud på, hvad vi stiller
op med den verden, vi lever i.

 

Tidligere liv: Malede jeg min datter i 1897?
Et maleri af min datter – malet årtier før min egen fødsel – førte mig på sporet af en afdød kunstner, hvis liv var som mit.
af Ingeborg Ramm


Pastoraali, malet i 1897. ”På en brøkdel af
et sekund vidste jeg, at jeg kendte dette maleri
fra tidligere. Det var et regulært chok.”

 

Hallo skjoldbruskkirtel, hvem er du?
Begrebet autoimmune sygdomme breder sig. Men udtrykket er opfundet i mangel af bedre, hævder den medicinske seer Anthony William i en ny og kontroversiel bog. Og der vil gå 10-20 år, før lægevidenskaben løser gåden, siger han. Men så lang tid har man ikke, når man er syg. Vel?
af Birthe Straarup, kinesiolog


 Anthony Williams to første bøger udkom på
dansk i hhv. 2016 og 2017, hans tredje bog
udkommer nu i august (alle på Borgens forlag).

 

Stjerneskud og ildfluer
”Jeg ville blot tilbyde universet et særligt lysglimt …”
af Peter Cohen

 

Verden rundt – korte nyheder fra ind- og udland
Fx: Giv Jorden rettigheder – TKM i medvind – Ny Steinerskole – Mindeord for Hardy Bennis – Bøger forlænger dit liv – Giv kroppen et chok.

Det Sker
– oversigt over messer, kongresser, festivaler osv. i Danmark og udlandet.

Boganmeldelser

* Vores bevidste univers – En neurokirurgs udforskning af mødet mellem spiritualitet og videnskab, af Eben Alexander og Karen Newell, anmeldt af Lars Harrekilde.

* At danse med nervesystemet, af Ulla Rung Weeke, anmeldt af Jesper Ovesen.

  

GUIDEN – Stort annoncetema: Kurser og uddannelser

LEDER – Nr. 3, juli 2018

 

50 år og tak …

Tusind tak siger vi herinde på Nyt Aspekt for alle de dejlige hilsner, gaver, klap på skulderen og opmuntringer for fremtiden, som vi modtog i anledning af Foreningens 50 års jubilæum her i maj! Det varmede rigtig meget!
Vi jubilerede den 5. maj med ca. 60 gæster – tidligere ansatte og frivillige gennem årene. Alle tog kage med, og ærligt talt – vi fik nok 🙂
Vi har også en invitation til dig! Du kan ”være med” til jubilæet ved at gå ind på www.nytaspekt.dk og se min powerpoint-præsentation af foreningens aktiviteter gennem de 50 år. Her finder du også billeder og hilsner fra dagen.

Ufotema. I dette nummer finder du – som en opfølgning på vores jubilæumstema i aprilnummeret – et femsiders tema om ufosagen, som den ser ud her i 2018. 50 år efter, at vi startede som en lille ufoforening på Frederiksberg.
I det tema finder du bl.a. tekster om det, som nogle nok vil kalde konspirationsteorier. Dem bringer vi normalt ikke her i Nyt Aspekt, men denne gang synes beviserne for tilbageholdelse af fakta at stå i kø – døm selv.

Guiden. I dette nummer finder du også otte sider, hvor du kan blive inspireret til at ændre din fremtid – se annoncetemaet om kurser og uddannelser i Guiden!
Vi er også startet med den første videoannonce, som nu kan ses på www.nytaspekt.dk Måske var det også noget for dig at præsentere dig og dine aktiviteter på denne måde? Interessen for videoer er meget stor!

Vi ønsker dig en dejlig sommer, fuld af lys på alle planer!
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh.red.

————————————————————

Vi beskytter dine private oplysninger!
Du er medlem af Foreningen Nyt Aspekt og får medlemsmagasinet hvert kvartal. Derfor har vi dine oplysninger, og dem behandler vi godt!
1. Vi giver selvfølgelig ikke dine data videre til andre!
2. Dine data behandles kun af betroede medarbejdere og af vores eksterne medlemsregistrering, hvis systemer vi har sikkerhedsgodkendt.
3. Vi bruger ikke dine oplysninger til statistikker.

Nr. 2 – april-juli 2018

Nr. 2 -april-juli 2018

INDHOLD

Akasha-arkivet: Det åndelige bibliotek
Serie: Spirituel viden. I Akasha-arkivet finder du ALT om dig selv og om hele verden – hvis altså du har “lånerkort”. Men hvordan får man det?
af Steen Landsy, redaktør og kursusleder

Vaastu shastra: Healende arkitektur
Hvor sundt er dit hjem? Vores bygninger kan heale os, når arkitekturen er i balance med kroppens energier. Oldindisk viden i moderne form kommer nu til Vesten. Lær nogle principper, du kan anvende i din bolig.
af Jakob Ingholt, landskabsarkitekt

Artiklens forfatter sammen med den
indiske arkitekt Prabhat Poddar foran
Oneness Temple, som han har designet.

Omvendt håndlæsning
Du tegner figurer og symboler ind på en stor hånd. Placeringen afslører, at din underbevidsthed har svar på dine spørgsmål. Vi er på besøg hos astrolog og håndlæser Cathrine Oppenheim.
af Roberta Montanari, journalistEt eksempel på en klients tegning.
”En stærk hånd”, forklarer Cathrine Oppenheim.


Kymatik og kymaterapi
– lydbølger der helbreder
750 frekvenser er sat i system i et nyt apparat, som er på vej til Danmark. Moderne lydterapi – baseret på et gammelkendt fænomen.
af Robert J. Gilbert, The Vesica Institute


© CymaScope.com

Ånden der blogger
Der findes ingen død – livet fortsætter blot i andre former. Få beviser dette bedre end Erik Medhus, der som 20-årig begik selvmord. Nu fortæller han via internettet om sit liv som ånd.
af Christian Paaske, astrolog


Eriks to fødselshoroskoper – et for hans fysiske liv og et for hans liv som ånd.


Makroøkonomien – bevidsthedens puls
Vores fælles energi og handlinger giver dette ”væsen” dets op- og nedture. Er du med på et tankeeksperiment?
af Tom Bundgaard, økonom

Alternativ behandling: En forsker i med- og modvind
– Ærgerligt, at det handler om at være for eller imod, siger antropolog Helle Johannessen. Nu står hun bag en ny hjemmeside med rådgivning til kræftpatienter og deres læger.
af Jesper Odde Madsen, journalist


Helle Johannessen, professor ved Syddansk Universitet.


Særsektion: 1968-2018 – 50 års jubilæum
* Læs fem artikler fra de fem årtier med Foreningen Nyt Aspekt.
* Tag med på en rejse gennem vores 50 års historie.

Boganmeldelser:
*
Bliv hel – Mindfulness i medicin og sundhedsvidenskab, Saki Santorelli, anmeldt af Brita Gottschalck.
* Den bevidste krop – et sanseredskab til selvforståelse, Bjørn Herold Olsen, anmeldt af Jesper Ovesen.
* Helbred dig selv indefra – Lyt til kroppens hemmelige sprog, Henry Grayson, anmeldt af Siv Johansson.
* Samtaler med en engel, Judith Baadsgaard og Lone Maria Skovgaard-Petersen, anmeldt af Ingelise Hallengren.

Verden rundt – korte nyheder fra ind- og udland
Fx: Vilde blomster mod skadedyr – Kraniosakralterapi RAB-godkendt – Bolivias shamaner anerkendt – Skovbadning – Ja til alternativ behandling i Schweiz – Digitalt statsborgerskab.

Det Sker
– oversigt over messer, kongresser, festivaler osv. i Danmark og udlandet.

GUIDEN – Nyt Aspekts aktivitetstillæg, inkl. Mødelisten.

LEDER – Nr. 2, april 2018

 

Fem årtier
Fem årtier i stikordsform: Blade – studiekredse – bøger – hæfter – foredrag – konferencer – medlemsmøder – udstillinger – telefonnøgle – lokalradio – dialoggrupper – gratisblade – podcasts – webinarer – videofilm – Facebook-opslag – hjemmeside.
Og vi arbejder stadig på at informere og inspirere dig!

Særsektion i dette nummer
Foreningen bag Nyt Aspekt blev stiftet i maj 1968 og har derfor 50 års jubilæum i år. Det fejrer vi med en jubilæumssektion i dette nummer.
Udover dit sædvanlige magasin får du i særsektionen let og overskueligt mulighed for at følge os gennem de fem årtier. En helt utrolig ekspansion i interessen for de alternative og spirituelle emner sås i disse år – i samfundet generelt og i Foreningen Nyt Aspekts aktiviteter.
Vi har udvalgt fem tidligere artikler, som repræsenterer interesseområderne fra 60’erne frem til i dag. Vi kunne have valgt mange andre …
I den kommende tid vil du kunne finde flere og flere artikler fra Nyt Aspekts levetid – artikler af blivende værdi kalder vi det – på vores hjemmeside. Nogle i læsbar form, andre som podcasts, som du fx kan lytte til via din mobil eller tablet i bussen, i bilen, på en gåtur.

Har vi nogen gaveønsker?
Det korte svar lyder: Ja. Det er meget krævende økonomisk set at udgive et blad! Al opbakning modtages med tak.
Nyt Aspekt er en nonprofit forening, og de fem ansatte (alle på deltid) har en timeløn på 103 kr. – og jobs ved siden af for at kunne klare sig.
Vi drømmer om at få resurser til at realisere fx:
* Lønforhøjelse, bare til mindstelønnen.
* En hjemmeside med flere lettilgængelige informationer.
* En mere aktiv Facebookside.
* Annoncer for Nyt Aspekt i både trykte og internetbaserede medier.
* Rabatordninger til medlemmerne.
* Flere online informationer.
* Mulighed for at betale skribenter for større opgaver.
* Tid til at komme med spirituelle indlæg i den offentlige debat.
* Foredrag med både danske og udenlandske oplægsholdere.
* Et online debatforum for vores læsere.
* Efteruddannelseskurser.
* Et kæmpeoplag af det gratis Fri-eksemplar, så vi kan nå ud til endnu flere nye læsere.
Har du fået lyst til at støtte Foreningen Nyt Aspekt, kan du fx sende 75 kr. via:
* Mobilpay 30101 – skriv blot ”Gave”
* Folkesparekassen, reg.nr. 9860, kontonr. 0000361356 – tekst ”Gave”.
Vi jubi-jubler for hver en krone eller anden form for støtte! TAK.

God fornøjelse med dette jubilæumsnummer.
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh.red.

———————————————————————–

Endnu et gratis webinar:

Meditation – vælg din type
Redaktør Steen Landsy har denne gang besøg af Kenneth Sørensen. De vil drøfte de mange typer af meditation, der skaber forskellige virkninger i din bevidsthed, bl.a. integral meditation.
Tirsdag den 22. maj kl. 18.30-19.30
Tilmeld dig nu via www.nytaspekt.dk (klik på Online). Du får en påmindelse pr. mail nogle dage før.

PS: Fik du ikke set de foregående webinarer? Så skyldes det måske, at vi ikke har din mailadresse. Send ”Ja tak” til webinar@nytaspekt.dk, så hører du fra os, når vi laver nye webinarer (kvartalsvis).
På www.nytaspekt.dk/webireplay kan du gratis se:
Kollektiv karma med Karl Aage Jensen.
Din kontakt med den åndelige verden med Maya Fridan.
Psykisk eller spirituel, medial eller clairvoyant med Ingelise Landsy.
Alle med værten Steen Landsy, redaktør af Nyt Aspekt.

Nr. 1 – januar-marts 2018

Nr. 1 – januar-marts 2018

INDHOLD

Bestillinger til det kosmiske køkken
”Det kosmiske køkken – er det en kogebog?” Nej, eller måske jo: Det er en måde at beskrive universet på. Brug de 8 principper og få opfyldt dine ønsker.
af Gudrun Boost, terapeut

Lægerne i den åndelige verden
Serie Spirituel viden: Én gang læge, altid læge. Også efter døden? Ja, man finder ”bare” et sensitivt menneske at arbejde igennem. Læs om de tre slags afdøde læger – og om deres utrolige resultater!
af Steen Landsy, redaktør og kursusleder

(c) Lykke Bianca Petersen

Donald Trump – en gave
USA har påbegyndt sin rejse igennem “sjælens mørke nat”. Et udviklingstrin, som er nødvendigt såvel for en nation som for ethvert menneske. Al splittelse og vrede kommer nu op for at blive set i øjnene – så nye værdier bevidst kan vælges til.
af Serge Beddington-Behrens, psykoterapeut

Vores egen stemme
Det handler om at turde stå frem som den, man er. Også med vores spirituelle oplevelser. – Jeg indså sammenhængen imellem alle mine tab og dét at finde ind til min egen stemme, fortæller Kirsten Dietrich.
af Kirsten Dietrich, billedkunstner

Den gyldne gren
Efter 3000 års fravær er den mytiske gyldne gren dukket op på en ældgammel taks i Wales. Et positivt tegn? En flamme i mørket?
af Janis Fry

Dalai Lama: ”Etik er vigtigere end religion”
Ret unikt sagt af en religiøs leder. Men Dalai Lama taler stadigt oftere om, at verdens problemer må løses med en sekulær etik, som er uafhængig af religioner. Alle fødes med etiske værdier, ikke med en religion.
af Franz Alt, journalist

 Dalai Lama med bogen ”Ethik ist wichtiger als Religion”,
som er udkommet på 17 sprog, men ikke på dansk.

Ring til de afdøde
Kan vi snart “ringe op” til vores kære afdøde? SoulPhone er et sådant projekt, og forskerne gør store fremskridt.
af Roy Stemman, redaktør


Primus motor og chefforsker bag SoulPhone-projektet
er Gary E. Schwartz fra University of Arizona.

Demens – en spirituel udfordring
Læs! Hør! Husk! Vores materialistiske verden kræver tanker og atter tanker … Hvis vi i stedet kan åbne os mere for det spirituelle, kan vi måske forebygge demens.
af Lars Thor Smith, astrolog

At ældes
”Alder er ikke et spørgsmål om år, men om sind …”
Digt af Inger Schiøtt

Kærlighed til folk og klode
Serie Konkret spiritualitet: Vinderne af Goldman Environmental Prize 2017 har udsat sig for stor fare, mens de modigt har kæmpet for at beskytte deres folk og land og vores planet.

Hun fandt nøglen til sig selv
Som ung forsøgte Mette Dinesen at få værdi gennem ydre gøremål. Til sidst blev hun syg. Men hun fandt Mentalhygiejnisk Træning, en metode til at lytte til sig selv. Blev rask. Og har nu taget springet til fuldtids instruktør.
af Tine Sejbæk, journalist


”Jeg fik mod til at tage den nye version af mig selv med
fra træningslokalet og ud i min hverdag.”

 

I HVERT NUMMER:

Boganmeldelser
* Gud og efterlivet – Nye banebrydende vidnesbyrd om nærdødsoplevelser og Guds eksistens, af Jeffrey Long, anmeldt af Lars Harrekilde.
* Sangen i sorgen, af Rashani Réa, anmeldt af Ingelise Hallengren.
* Jaguar i kroppen, sommerfugl i hjertet – En moderne shamans indvielse, af Ya’Acov Darling Khan, anmeldt af Jesper Ovesen.
* Kinesisk holistisk medicin til hverdagsbrug – Naturlig helbredelse med akupressur, urteopskrifter og qigong, af Steven Cardoza, anmeldt af Anne Wedege.

Verden rundt – korte nyheder fra ind- og udland
Fx: Er besættelse et globalt problem? – Én mand redder 200 flygtninge – Levende floder – Skoler i Finland: Konkurrence nej tak – 1.-7. februar: Dialog – Visdom kan måles!

Det Sker – oversigt over messer, kongresser, festival osv. i Danmark og udlandet.

GUIDEN – Annoncetema: Holistisk ferie

LEDER – Nr. 1, januar 2018

Den vigtige brik

Når du ønsker godt nytår, ønsker du noget godt for en anden. Håber, at personens behov vil blive opfyldt. Faktisk uden at du for alvor kender eller udforsker vedkommendes sande behov.
         Vi her på Nyt Aspekt kender heller ikke dit behov, kære læser, men vi vil alligevel ønske for dig, at du får fornyet dit forhold til dig selv på en positiv og udviklende måde i det nye år!
         Du er nemlig en vigtig brik her i livet. Du udfylder et hul på en måde, som er uden lige! Hvis ikke du var her, ville dine evner, handlinger og hele udtryk mangle i helheden.
         Så godt nytår til dig, kære brik i universet, på kloden, i Danmark, i byen, gruppen, familien – kort sagt til dig, som er en vigtig brik i helheden og dens spændende udvikling frem mod større kosmisk forståelse og erkendelse!
         Sådan er du også en utrolig vigtig brik i Nyt Aspekt-legemet! Uden dig ville det ikke være nødvendigt at sætte bogstaver på papir – at lede efter positive udviklingsaspekter i hele verden.
         Så TAK fordi du er med os! Husk også, at lige netop din indbetaling er en gave, der vil føre til glæde for mange året rundt via de mange magasiner, vi udsender – og via vores webinarer. Kort sagt via Nyt Aspekts spirituelle impulser. Uden din støtte kunne vi slet ikke gøre det!
         Godt nytår til: din højere bevidsthed – dit sind/personlighed – din krop.
Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh. red.

24 gratis gaver til dig!
Vi har jubilæumsår her i 2018. Tænk engang – 5. maj 2018 er det 50 år siden, at foreningen bag Nyt Aspekt blev stiftet, og vi begyndte at udgive et blad, arrangere studiekredse, foredrag, messer og konferencer.
         Det vil vi fejre med et udvidet jubilæumsnummer i april. Men vi er faktisk allerede tyvstartet med at uddele gaver, idet vi i december tilbød 24 kalendergaver i form af en daglig mail med en lille spirituel, inspirerende tekst. Serien var produceret af Kosmos Center.
         Desværre gik gaverne kun ud til de medlemmer, som vi har mailadresser på. Men nu er turen kommet til alle vores medlemmer og læsere! Du kan ganske gratis modtage en mail hver dag i 24 dage med ca. 10 linjers opmuntring til din udvikling.
         Sådan gør du: Tilmeld dig via jatak@nytaspekt.dk med dit navn og din mailadresse. Herefter mailer vi til  dig hver dag kl. 6.30 i perioden 22. januar til 14. februar. Så kan du tage inspirationen med ud i din verden.
          Her er et eksempel på en sådan daglig inspiration:
Følg dit hjerte
Forestil dig et lys inde i dig. Det er et tankebillede på din højeste ånd – din bevidstheds centrum. Følg dit hjerte i alle forhold. Mærk efter. Lyt til din bevidstheds centrum.
Dit hjerte vil fortælle dig, hvad du i dag skal tænke, føle og handle …
Livsglæde kommer, når du følger dit højere formål. Og dit hjerte prøver at vise dig vejen lige netop i dag. Lyset i mørket finder du via dit hjerte i dag!
Kærlige hilsner
Ingelise og Steen Landsy, Kosmos Center

Gratis webinar:
Psykisk, medial, spirituel og åndelig. Sittings, readings og clairvoyance. Hvad er hvad?
Det handler om din bevidsthed, dine åndelige relationer og din udvikling.
Mød Steen Landsy, redaktør Nyt Aspekt, kursusleder i Kosmos Center og clairvoyant, og Ingelise Landsy, kursusleder og psykisk kunstner i Kosmos Center.
Torsdag den 15. februar kl. 18.30-19.30
Klik på Nyt Aspekt Online og tilmeld dig. Du får en påmindelse pr. mail nogle dage før.

PS: Se de to første webinarer
Gik du glip af vores to første gratis webinarer? Så skyldes det måske, at vi ikke har din mailadresse. Send ”Ja tak” til webinar@nytaspekt.dk, så hører du fra os, når vi laver nye webinarer (ca. kvartalsvis).
* Se webinaret Kollektiv karma – hvad er det der sker i verden? med Karl Aage Jensen og Steen Landsy
* Se webinaret Din kontakt med den åndelige verden med Maya Fridan og Steen Landsy
– begge via www.nytaspekt.dk/webireplay

Kærlig hilsen
Steen Landsy, ansvh. red.